torsdag 10. mai 2012

Jærhøna har verpa

Ja, jærhøna har verpa, det er faktisk 2 månadar sidan idag. Me fekk ein skjønn liten hanegut! Har ikkje kjent på kreative lyster eller bloggelyster sidan, men no byrjar det så smått å kome attende. Det tyder vel på at eg har hatt nok med å verte kjend med litleguten og å kome til hektene. Legger med eit bilete av vidunderet i den litle dressen eg strikka medan eg venta.
I hønsehuset i garasjen har det òg skjedd store ting. Der har me òg fått ein liten kylling. Den er vel knapt ein månad gamal. Om dette er ein hane eller ei høne vil tida etterkvart vise oss... me håpar på ei høne som kan gje oss deilige egg!


6 kommentarer:

 1. Gratulerer med den vesle, fine gutten! Og nydelig dress han koser seg i. Ønsker deg all verdens lykke til med det vesle gullet. Det er ei fin tid å få barn på nå når det går mot sommer.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mykje med den vetle vakre guten! Skjønar godt at bloggen ligg medan nyguten opptar deg! Nyt dagane i fulle drag!!! Plutselig er han stor...

  SvarSlett
 3. Så nydelig gutt, gratulerer! Kjempefine strikk du lager, akkurat min stil ;) Her vil jeg følge med :) Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 4. Så søt bebis! Gratulerer masse!

  SvarSlett
 5. For ein fantastisch flotte gut i den nydelige dressen du har laga! Du e go!!! Kjekt med innlegg på bloggen din att! :D

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med gutten. Kjempeskjønn! Tipper det er ei stolt storesøster i hus...
  Klem fra Gyro
  http://lycketrollet.com

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...