søndag 26. februar 2012

Fuglemammas omslagsbody og ei utfordring??

Å kor herleg det skal bli å pakke ein liten inn i denne. Silkeull frå nøstebarn. Oppskrift frå boka Myk start.  Herleg!
Me gler oss!

 Og så - tid for ei utfordring? Eg skal prøve meg på eit bidrag til pinnekroken si utfordring. Garnslanking.
Det trengs absolutt sjå meg. Tid for ei Holstslanking. Ein genser til lillehøna. Må vere ferdig til 14. mars. Hm.. fin dato:) Spennande!

9 kommentarer:

 1. Hei!
  Tror ikke jeg har vært på besøk hos deg før, men her var det mye fint til småfolk. Jeg skal bli mormor i april og er veldig interessert denslags nå. Jeg legger meg til som følger og ønsker deg lykke til med den nye verdensborgeren! Ha en fortsatt fin mandag!

  Hilsen Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så kjekt at du vil fylgja meg og ikkje minst at du skal bli mormor!! Ikkje så rart at du ikkje har vore her før, då eg er ganske ny i gamet kan du sei. Lukke til med strikking til barnebarnet og god måndag til deg òg!

   Slett
 2. Lukke til med verpinga, då! Koseleg blogg du har!
  Systro

  SvarSlett
 3. For ein deilig body!! Gler meg til å treffe den lille snart:) klem

  SvarSlett
 4. Så gøy at du har blogg!! Hørte ryktene på Leirsund ikveld :) FLINKE du som lager alle de fine tingene. Kan jeg komme på kurs? ;) Vi gleder oss til å bli kjent med skatten i magen din. Klem filletanta :)

  SvarSlett
 5. Hei hei..for en superfin blogg du har, og så mye fint du lager!
  Her henger jeg meg på for å følge videre!
  ;-)

  SvarSlett
 6. Kjære deg! Du må hjelpe meg. Jeg er bitt av stikkebasillen, og tenkte jeg skulle skrikke den samme bodyen som du har laget her. Men problemet er at etter jeg har strikket de åtte første pinnene med rilleskrikk og skal begynne på vrangbord strikk så begynner jeg alle pinner sånn " 2 rette, øke med 1, 2 vrange, 2 rette.. osv.. Og slutter pinnen alltid med 2 rette uansett.. Når jeg gjør dette på alle pinnene så blir mønsteret rutete? :o Hvorfor i alledager gjør det det? Må jeg begynne med rette på den ene siden og vrange på den andre? :s :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja, det er ikkje forklart så godt, eg stussa òg på det, men eg passa på å strikke 2 rette, auke 1 også strikke meg inn i vrangborda som vert etablert på den første omgangen, det betyr at omgangen etterpå så strikker du 2 rette, auker 1 også må du tilpasse det til forrige omgang. Nokre omganger vil det bli 2 rette, auke 1, så kanskje 1 rett også 2 vr 2 r På denne måten så vil dei auka maskane etterkart bli med i vrangborda! Det ser kanskje litt rart ut i byrjinga, men det vert fint etterkvart! Off det var ikkje så lett å forklare, håpar dette kan hjelpe deg! kjipt å sitte fast!

   Slett
 7. Hei. Dette var en nydelig omslagsbody. Jeg har alltid hatt så lyst til å strikke en slik. FOrsøkte å gå inn i bloggen du linket til, men fant ingen oppskrift til bodyen der. Har du oppskrift? Kan du i så fall dele den med meg? Hvilken garn brukte du? Min email er: mayll@online.no

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...